Over Cantores Twist

Cantores Twist werd in 2014 opgericht en volgt op Cantores Primo, het kinderkoor van Cantores. Sinds september 2023 staat het koor onder leiding van Liedewijde Ingelbrecht. Jongeren van 12 jaar tot 16 jaar zingen bij Cantores Twist een ontspannend en tegelijkertijd leerrijk repertoire. De liederen zijn erg gevarieerd. Oude muziek, hedendaagse muziek, een leuk pop-arrangement… Alles komt gaandeweg aan bod op maat van de groep.

Cantores Twist repeteert wekelijks op maandag van 18.30 uur tot 20.00 uur in het Hof van Gistel, Naaldenstraat 7, 8000 Brugge. In de repetities worden liederen aangeleerd om dan later op het jaar in een concert te brengen. Deze concerten worden vaak georganiseerd in samenwerking met de andere Cantores-koren. Naast de wekelijkse repetities en de concerten staan er andere leuke activiteiten op het programma zoals koordagen, een Nieuwjaarsdrink, vriendenrepetitie, spelletjesavond, …

Vanaf het schooljaar 2024-2025 start een samenwerking tussen Cantores en het conservatorium. Leerlingen die Muzieklab (het vroegere MCV) volgen, kunnen ook koorzang volgen bij Cantores.
De ledenbijdrage voor Cantores Twist bedraagt €100/lid/koorjaar en omvat de wekelijkse repetities, deelname aan de optredens en/of uitstappen. Indien er meerdere leden van het gezin lid zijn van de korenfamilie wordt er nog een kleine korting toegekend op de ledenbijdrage.

Wil je kennismaken met Cantores Twist of wil je meer informatie? Contacteer ons via twist@cantores.be.

Inschrijven

 Inschrijven in Twist kan door te klikken op de link naar het inschrijvingsformulier