Over Cantores Primo

Cantores Primo is de jongste telg van de Cantores-korenfamilie. Cantores Primo werd opgericht in september 2015. Alle kinderen tussen 7 en 12 jaar (tweede tot en met zesde leerjaar) die graag willen (leren) zingen zijn welkom bij Cantores Primo. Kinderen uit het eerste leerjaar kunnen aansluiten bij de groep na een proefperiode. Cantores Primo werkt jaarlijks toe naar meerdere optredens en/of uitstappen naar koorfestivals en -activiteiten. Wanneer de kinderen naar de middelbare school gaan en er klaar voor zijn kunnen ze doorstromen naar het jongerenkoor Cantores Twist.

De ledenbijdrage voor Cantores Primo bedraagt €70/lid/koorjaar. Deze bijdrage kan indien gewenst (al dan niet volledig) betaald worden met de AXI-bonnen van stad Brugge. Indien er meerdere leden van het gezin lid zijn van de korenfamilie wordt er bovendien nog een kleine korting toegekend. Het lidmaatschap voor een koorjaar omvat de wekelijkse repetities en deelname aan de optredens en/of uitstappen.

Cantores Primo repeteert wekelijks (uitgezonderd schoolvakanties) op maandag van 17u00 tot 18u15. De repetities gaan door in lokaal G4 in het Hof van Gistel, Naaldenstraat 7, Brugge. Wil je meer informatie? Klik dan hier om even contact op te nemen met onze dirigent of mail naar primo@cantores.be

Open repetities

Kom kennismaken tijdens onze open repetities op maandag 18.09.2023 of 25.09.2023!

Inschrijven

Klik hier om je in te schrijven voor Cantores Primo